Αναπλαση ρυτιδων

Πλαστικοί Χειρουργοί, Θεσσαλονίκη, Ε. Δεμίρη, Δ. Διονυσίου, Θεραπείες με Laser & Fractional Laser
Θεραπειες με LASER & Fractional LASER

Fractional LASER για ανάπλαση ρυτίδων

Το Fractional LASER αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο ανάπλαση ρυτίδων με LASER καθώς ανανεώνει την επιδερμίδα και επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα, σβήνοντας τις λεπτές ρυτίδες σε όλο το σώμα και βελτιώνοντας τις ουλές και τις ραγάδες. Πολλές φορές αναφέρεται ως "Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι".

Τα σημάδια του χρόνου πάνω στο δέρμα προέρχονται από τη μακρά έκθεση στον ήλιο, την κληρονομικότητα αλλά και τον τρόπο ζωής (κάπνισμα, άθληση, διατροφή κλπ.). Οι λεπτές ρυτίδες εμφανίζονται πρώτες, σταδιακά βαθαίνουν και γίνονται μόνιμες. Οι κηλίδες, οι πανάδες και οι μαύροι κύκλοι είναι επίσης σημάδια του ταλαιπωρημένου δέρματος.

Συχνές Ερωτήσεις

Πού βασίζεται η θεραπεία Fractional LASER;
Πώς γίνεται η ανάπλαση με Fractional LASER;

Στο ιατρείο μας, οι Πλαστικοί Χειρουργοί Δρ. Δεμίρη και Δρ. Διονυσίου, χρησιμοποιούν και εφαρμόζουν οι ίδιοι το CO2 Fractional LASER (LASER Διοξειδίου του άνθρακα), το οποίο θεωρείται ως το κορυφαίο LASER για Skin Resurfacing, δηλαδή την ολική ανάπλαση και αναγέννηση του δέρματος. Το CO2 Fractional LASER πλεονεκτεί έναντι των υπολοίπων LASER γιατί έχει τα χαρακτηριστικά του επεμβατικού μηχανήματος προσφέροντας τη δυνατότητα σε ένα έμπειρο χειρουργό να επιτύχει με λεπτομέρεια από την πρώτη ακόμη συνεδρία, τα αποτελέσματα για τα οποία άλλα συστήματα LASER χρειάζονται συχνά περισσότερες εφαρμογές.